16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Про проведення у населених пунктах району Дня села
    Вівторок, 13 вересня 2016 15:16

    Про проведення у населених пунктах району Дня села

    7 серпня працівниками будинку культури с.Зимне було проведено свято села Фалемичі:  Моє село – для мене ти єдине». Свято розпочалося іграми та розвагами для дітей. На урочистій частині свята присутніх привітали сільський голова Вячеслав Католик та помічник народного депутата Ігора Гузя  Віктор Хиць. Вони вручили подарунки найстаршим та наймолодшим жителям села, багатодітним сімям. Колективи «Молодички» та «Пісенне джерело» подарували присутнім музичні вітання. Закінчилося свято святковою дискотекою.

    19  серпня в с.Ласків проведено свято села: «Село моє в пахучім цвіті».

    Під час святкування відзначали кращих талановитих людей села, найстаршого жителя села, найстаршу подружню пару,  наймолодшого жителя села.

    За сприяння спонсорів проведено конкурсно-розважальну програму для дітей. Зі словами привітання та подарунками до жителів села звернулися сільський голова Ірина Давидюк,  помічник народного депутата Ігора Гузя  Віктор Хиць,  директор ТЗов «П’ятидні» Валерій Діброва, голова районної ради Роман Гук. Жителів села та гостей частували смачною ухою. На завершення свята проведено святкову дискотеку.

     19-го серпня відбулося свято села в Березовичах:«Краю мій чудовий, краю калиновий». Концертна програма свята була різноманітною, оригінальною та цікавою. Під час святкування вшанували найповажніших літніх та наймолодших жителів села, найстаршу подружню пару, багатодітних матерів. З привітальним словом виступили сільський голова Юрій Ковальчук  та помічник народного депутата Ігора Гузя Андрій Бокоч.

    По завершенню концертної програми для усіх жителів та гостей села проводилась лотерея, де свою вдачу могли випробувати усі бажаючі. А для найменшеньких фонд “Прибужжя” допоміг організувати веселе дитяче свято. Свято завершилося святковою дискотекою.

    28 серпня, на протязі усього дня в селі Селець відбувалися різноманітні заходи з нагоди Дня сіл Селець та Мар’я Воля. На місцевому стадіоні селища пройшов футбольний матч молодіжної команди із командою старшого покоління. Також відбулися змагання із силового виду спорту, це й  перетягування канату, і армреслінг, і штовзання гирі.

    Запрацював майданчик розваг для дітей, де всім охочим наносили аквагрим, проводили різноманітні майстер-класи. Місцеві господині пригощали усіх гостей свята смачними стравами. Майстрині демонстрували чудові вишивки та ляльки-мотанки, а майстри – плетенні з лози вироби.

    На святкуванні вшанували найповажніших літніх та наймолодших жителів сіл, найстаршу та наймолодшу подружню пару, наймолодших бабусь і дідусів, учасників АТО, людей, які святкували  28 серпня день свого народження та інших мешканців цих двох сіл. Були вручені нагороди місцевим любителям спорту, які здобули перемогу того дня. Свято закінчилося святковою дискотекою під відкритим небом.

    21 серпня в селі Руснів проведено свято села «Моє село - доброти і любові криниця». Свято розпочалось богослужінням в місцевому храмі.

    Концертна програма  розпочалась змістовним прологом в якому були задіяні маленькі таланти сіл Руснова та Бубнова. Вони не тільки чудово передали у віршованій формі любов до України, але й  до свого села, вразили усіх присутніх театральними інсценізаціями та уривками з української драматургії. Продовжилось свято виступами талантів будинку культури с.Бубнів та бібліотеки-клубу с.Руснів, які потішали глядача протягом усього концерту. Запрошеним гостем на свято був ансамбль народної пісні «Розмай» Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Кримського.

    Протягом усієї офіційної частини були також вручені подарунки старожилам,  іменинникам, багатодітним матерям та сім’ям, які нещодавно побралися, учасникам АТО. Після святкового концерту усі бажаючі мали змогу скуштувати смачну рибну юшку та взяти участь у безпрограшній  лотереї, де на кожного учасника чекав цікавий приз.

    Святкування села продовжилось запальною дискотекою організацію та проведення якої забезпечили працівники районного будинку культури.

    28-го серпня у селі Микитичі відзначали Свято села «Моє село – частинка України». Протягом свята проведено веселі забави для дітей, яких розважали клоуни, розважались діти на батуті. На місцевому стадіоні села пройшов футбольний матч молодіжної команди із командою старшого покоління. Відбулися змагання із силового виду спорту, це й  перетягування канату, і армреслінг, і штовзання гирі, метання колоди. Також відбувся концерт колективів аматорського мистецтва: «Святе, як хліб, село моє».  Проведено конкурс вишиванок, оформлено виставку народних умільців. Під час святкування вшановували найповажніших літніх та наймолодших жителів села, найстаршу подружню пару, багатодітних матерів.

    За рахунок спонсорів на завершення свята проведено молодіжну дискотеку.

    28 серпня проведено свято села в с.Стенжаричі: «Моя земля – земля моїх батьків». Проведено ігри та розваги для дітей, спортивні змагання з волейболу, змагання із силового виду спорту, це й  перетягування канату, і армреслінг, і піднімання гирі та стрільба по мішенях. Також відбувся концерт колективів аматорського мистецтва. Під час святкування вшанували найповажніших літніх та наймолодших жителів села, найстаршу подружню пару, багатодітних матерів. Зі словами привітання та подарунками до жителів села звернулися в.старости Анатолій Яльницький, помічник народного депутата Ігора Гузя  Віктор Хиць.  Завершилося свято дискотекою.

    Переглядів 4754
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua