Версія для друку
Понеділок, 26 червня 2023 15:24

Виїзне засідання Волинської координаційної ради з проблем ВІЛ-інфекції-СНІДу

У Володимирському районі відбувається виїзне засідання Волинської координаційної ради з проблем ВІЛ-інфекції-СНІДу, туберкульозу та наркоманії, до якої входять представники органів влади, громадських організацій та комунальних закладів охорони здоров'я області.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Володимирської РВА Юрій Лобач, який зазначив, що в час війни особливо важливо виявляти та протидіяти зазначеним інфекціям. Приємно, що сьогодні члени цього дорадчого медичного органу прибули саме у наш район.

Начальник управління охорони здоров'я Волинської облдержадміністрації Юрій Легкодух побажав всім учасникам засідання продуктивної праці в координаційний раді.

"Від загальної кількості виявлених по області інфікованих осіб на ВІЛ шоста частина припадає на Володимирське ТМО. Всі наявні швидкі тести у закладі характеризуються високою точністю", - проінформував завідувач інфекційним відділенням Дмитро Потирук

Медичний директор ТМО Віталій Баюн нагадав, що у Володимирі продовжує функціонувати кабінет довіри, а також проінформував про введення замісної терапії у закладі.

Переглядів 3084

Галерея зображень