17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Грудень 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 01 грудня 2021

    1 грудня проект районного бюджету на 2022 рік направлений до райради для розгляду на найближчій сесії. Про це повідомила начальниця відділу фінансів райдержадміністрації Олена Бондарук на нараді у голови РДА Юрія Лобача. Вона також зазначила, що оскільки головний державний фінансовий документ ще не прийнятий, то й при складанні районного бюджету фахівці орієнтувались на прогнозні показники.

    Наближаються новорічні та різдвяні свята. Люди прикрашають свої оселі новорічними ялинками. Володимир-Волинська районна державна адміністрація нагадує про відповідальність за незаконне зрубування, придбання й торгівлю новорічними ялинками.

    30 листопада робочі групи з представників поліції та Держпродспоживслужби Локачинської територіальної громади Володимир-Волинського району продовжили проводити перевірки закладів торгівлі та громадського харчування на дотримання вимог під час червоного рівня епідемічної небезпеки.

    30 листопада працівниками місцевого структурного підрозділу Держпродспоживслужби, поліції  та райдержадміністрації була здійснена моніторингова перевірка на предмет дотримання протиепідемічних правил та вимог підприємцями і фізичними особами, які реалізовують продукцію на міському ринку у Володимирі-Волинському. Процес обстеження проходив відповідно до правил контролюючих органів – із оперативним записом на відео. Робоча група відвідала овочеві та бакалійні ряди, молочний і м’ясний павільйони, відділ, у якому торгують рибою, курятиною та ковбасними виробами.

    Про створення районної комісії, яка матиме на меті обстеження стану захисних сховищ і укриттів на випадок надзвичайних ситуацій, йшлося під час понеділкової наради у голови райдержадміністрації Юрія Лобача. Як зазначила начальниця сектору цивільного захисту районного відділу ДСНС Олена Шуба, у випадку реальної загрози забезпечити укриття потрібно буде з розрахунку на всіх 170 тисяч мешканців району. Втім, нинішні реєстри споруд, які можуть слугувати надійним захистом, застарілі і неякісно сформовані. Та й з різних причин самі будівлі ставали непридатними для укриття людей. 

    29 листопада на нараді у голови райдержадміністрації Юрія Лобача про хід перевірок торгівельних закладів, а також кафе, барів і ресторанів на предмет дотримання ними протиепідемічних вимог прозвітував заступник голови РДА Андрій Сторонський, який очолює районну робочу групу, що здійснює моніторинговий контроль за дотриманням карантинних обмежень.

    1 грудня 1991 року більше 90 відсотків виборців дали ствердну відповідь на запитання: «Чи підтверджуєте Ви Акт проголошення незалежності України?». У референдумі взяли участь 31 891 742 особи – 84,18% населення України. Не було жодного регіону, жодного населеного пункту, де ідея незалежності країни не знайшла б підтримки більшості громадян.

    За минулу добу на Волині зареєстровано 530 випадків захворювання на COVID-19, з них у Володимир-Волинському районі  - 95. У Луцькому районі 284 хворих, у Камінь-Каширському районі - 31, у Ковельському – 120. Госпіталізовано – 87 хворих, 443 – лікується амбулаторно.

    Шановні працівники прокуратури України! Щиро вітаю вас із професійним святом!   Діяльність органів прокуратури спрямована на постійний та всебічний нагляд за дотриманням та застосуванням законодавства. Такий нагляд в свою чергу сприяє захисту громадян, їх законних прав та інтересів, забезпечує чітку роботи державного механізму, органів виконавчої влади. 

    Від 6 грудня 2021 року у «жовтій» зоні епідемічної небезпеки діятимуть нові карантинні правила. Про це розповіла заступниця директора ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Надія Костирка під час брифінгу 30 листопада. Відтак, з наступного понеділка громадські заклади, заклади культури, спортзали, ресторани тощо зможуть працювати за умови вакцинації всього персоналу принаймні однією дозою від COVID-19 або наявності негативного тесту чи сертифікату про одужання. 

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua