18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Березень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    Шановні землевпорядники!

    З давніх-давен народ України був хліборобським, наші села потопали в зелені, а поля навколо були зорані і засіяні. Повага до землі ввійшла у кров і плоть кожного, народженого українцем, а розумне користування земельними багатствами є і буде одним із пріоритетів нації. Тому, мабуть, не даремно своє професійне свято - День землевпорядника, ви відзначаєте саме на початку весни. 

    П'ятниця, 10 березня 2017 14:31

    Зі шевченковим словом у Льотниче

    9 березня колектив районного будинку культури на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-дитячий садок» с. Льотниче провів літературно-музичну композицію «Краю мій, моя Україна», присвячену 203-й річниці від дня народження Тараса Шевченка.

    Президент Петро Порошенко під час церемонії вручення Національної премії України ім. Тараса Шевченка привітав українців із 203-ю річницею від дня народження Кобзаря. «Це та постать, яка об’єднує українців і створює Україну», – наголосив Глава держави.

    За словами Петра Порошенка, наша культура у всі часи гуртувала українство: «Об’єднує вона нас і тепер. Її традиційні пласти та модерні тенденції є міцним підґрунтям української ідентичності, культурної окремішності, а відтак і політичної суверенної української нації».

    Нещодавно запрацювала комісія з координації дій державних органів, що здійснюють державний контроль за виробництвом і обігом підакцизних товарів в області, чергове засідання якої відбулося під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Степанцова 9 березня 2017 року, за участі голів райдержадміністрацій, міських (обласного значення) голів виборчих округів № 20, 21.

    Позаяк однією із провідних галузей економіки Волині є аграрний сектор, органи виконавчої влади області максимально сприяють його розвитку. Відтак, днями відбулася робоча зустріч за участю директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрія Горбенка та представників ГРУ ПАТ КБ “Приватбанк” щодо забезпечення фінансовою підтримкою малого та середнього агробізнесу регіону.

    За участю заступника голови Волинської облдержадміністрації Мишковець Світлани Євтихіївни, головного спеціаліста Департаменту професійної освіти Міністерства освіти і науки України Хоменко Олени Вікторівни, начальника управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації Плахотної Людмили Володимирівни у Луцькому центрі професійно-технічної освіти відбулося відкриття навчально-практичного центру сучасних швейних технологій.

    П'ятниця, 10 березня 2017 10:12

    Луцьк – розумна столиця України

    На Волині на базі ПАТ «Волиньобленерго» триває впровадження пілотного проектуAMR-систем (Smart–Grids) як складової частини системи «Розумна держава».  Основна ідея проекту – розумне місто та держава через розумні мережі! Саме про реалізацію відповідного проекту говорили 9 березня 2017 року під час засідання антикризового енергетичного штабу під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Сергія Кошарука.

    Управління  освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації пропонує для громадського обговорення проект Плану розвитку професійно-технічної освіти Волинської області на 2017-2020 роки.

    Зауваження та пропозиції до проекту просимо надсилати до 20.03.2017 на електронну адресу управління: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., з приміткою «Обговорення ПТО».

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua