16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Березень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31      
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 07 березня 2022

    На доручення Президента України Володимира Зеленського 7 березня делегація України представляє в Міжнародному суді ООН правову позицію в справі проти Росії, відповідно до Конвенції від 1948 року про запобігання злочину геноциду та покарання за нього. Після Другої світової війни міжнародне співтовариство об’єдналося, щоб визнати два фундаментальні принципи: захист суверенних держав від агресії та захист людей від грубих порушень прав людини, зокрема вчинення геноциду.

    Понеділок, 07 березня 2022 11:04

    Діти війни: що робити?

    ВАЖЛИВО!!!! Війна… дорослі гинуть, діти залишаються без батьків. Якщо Ви раптом стали свідком такої ситуації, то не створюйте інформаційне сміття - не розміщуйте фото у всіх можливих групах, не розганяйте його по сторінках. А що робити? Найкраще повідомити Службу у справах дітей міста, де це сталося або де зараз дитина. Якщо не можете знайти таку службу, подзвоніть на гарячу лінію 1545 і залиште інформацію там.

    Увага! Запустився сайт Інтернаціонального легіону оборони України - https://fightforua.org/ Також працює колцентр. Заявок і дзвінків шквал - тисячі з усього світу. Attention! The website of International defense Legion of Ukraine was launched - https://fightforua.org/. The call center was launched. There is a huge number of requests and calls - thousands from all over the world.

    При Волинській обласній військовій адміністрації працює цілодобова «Гаряча лінія» для вимушено евакуйованих осіб. Якщо ви потребуєте поселення внаслідок термінової евакуації або можете надати такі місця звертайтеся за номером «гарячої лінії». ☎️Телефони: 066 657 09 15; (0332) 778 211

    За дорученням Президента України наступного тижня запрацює оновлена програма єПідтримка. В рамках цієї програми кожен найманий працівник, кожен ФОП, у якого війна забрала роботу, зможе отримати 6,5 тис гривень. Програма буде працювати за аналогією з виплатами за вакцинацію – тобто через застосунок Дія. Міністерство цифрової трансформації повідомить деталі, як саме оформити допомогу.

    Кабінет міністрів України прийняв рішення, яке забороняє нарахування та стягнення штрафів, пені, річних відсотків у разі несвоєчасної або неповної оплати житлово-комунальних послуг населенням. Зазначене рішення Уряду стосується абсолютно усіх комунальних послуг без винятку.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua