Версія для друку
П'ятниця, 22 вересня 2023 19:22

Оновлений Центр надання адміністративних послуг відкрили у Литовежі

Сьогодні, 22 вересня, у селі Литовеж відкрили оновлений та модернізований Центр надання адміністративних послуг, який зробив доступнішими для майже чотирьох тисяч жителів громади отримання державних послуг і консультацій.

У його відкритті взяли участь начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач  та народні депутати України Андрій Герус й Валерій Стернійчук, які сприяли реалізації проєкту.

У приміщенні ЦНАПу розпочав свою роботу й сучасний безбар’єрний простір Дія.Центр, облаштований за кошти державного бюджету. Для зручностей людей з особливими потребами в ньому передбачені окремий санвузол, пандус, інформаційні та навігаційні таблички з шрифтом Брайля.

Реалізація цього проєкту тривала майже два роки, ставши яскравим доказом спроможності громад розвиватися і піднімати рівень надання послуг громадянам на рівні європейських стандартів.

«238 адміністративних послуг стали ближчими жителям Литовезької та прилеглих громад. Це заслуга голови сільської ради Олени Касянчук та її команди. Саме завдяки активності місцевих громад ми бачимо перспективи розвитку району, впровадження європейських стандартів у роботі з населенням та з оптимізмом можемо дивитись у майбутнє»,- зазначив у своєму виступі Юрій Лобач.

Переглядів 1135

Галерея зображень