Версія для друку
П'ятниця, 17 грудня 2021 19:08

Подарунки від Миколая для вихованців сиротинця

17 грудня, перед найбільш очікуваним дитячим святом – Днем Святого Миколая – перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сапожніков та заступник голови РДА Андрій Сторонський вже традиційно відвідали нововолинський дитячо-оздоровчий центр “Ковчег”, у якому на цей час віднайшли справжнє домашнє тепло і піклування 25 осиротілих дітей. Цей заклад соціального спрямування давно і добре відомий посадовцям, адже вони опікувались ним і в попередні роки, будучи керівниками міста Нововолинська. Тож святкову традицію не порушили й цьогоріч – привезли дітям подарунки.

«Сиротинець функціонує вже 18 років, за цей час він дав шлях у доросле, самостійне життя майже двом сотням дітей, які свого часу втратили батьківське піклування. Нині 21 дитина тут проживає на постійній основі, ще четверо вихованців щодня приїздять у дім, який для всіх них став рідним. Тут виховуються діти не тільки з Нововолинська, а й цілого Володимир-Волинського району, Волині, Львівщини та навіть Дніпропетровщини. Найзаповітніші мрії цих дітей – щасливі сім’ї. Тож до улюбленого зимового свята хочеться подарувати їм те, чого не витачає, - уваги і  турботи», - розповів Віктор Борисович.

Заступники голови РДА оглянули кімнати, де проживають вихованці, комп’ютерні класи, розпитали дітей про успіхи у навчанні, подивились їхні фотознімки, а ще отримали в дарунок новорічні сувеніри, власноруч виготовлені до свята мешканцями «Ковчегу».  Директорка дитячого закладу Лілія Вакуліна висловила слова подяки Віктору Борисовичу та Андрію Мироновичу, що не забувають і кожного року дарують радість її вихованцям.

Переглядів 5820

Галерея зображень